divendres, 24 de maig del 2013

RECERCA EN XARXA DELS PLANS DE MILLORA EN L’ETAPA 0-3




Realitzant la recerca del pla de millora en l’etapa 0-3, he de dir que he trobat molts projectes interessant, ja que en aquesta etapa és fa força feina i és treballa de manera qualitativa.

M’he decantat per l’escola municipal els Musterets, que realitza un projecte força interessant que és el moment del menjador. Estic molt contenta d’observar aquest plans de millora, ja que li donen molta importància al moment quotidià, cosa que facilita l’aprenentatge dels infants.

En el seu bloc, podem trobar una gran diversitat d’experiències i bones practiques. On  expliquen com realitzen els projectes i concretament el menjador. Ens redacten els seus objectius i les seves creences, per tant aquesta escola sap i té ben clar el que vol transmetre als infants.

Per concloure, dir que aquesta escola està fent una gran feina pel que he pogut observar al bloc, ja que tenen en compte els interessos dels infants i les seves necessitats, respectant així el seu procés cognitiu.

Les competències que he treballat, realitzant aquesta tasca són 1.3, ja que he fet una recerca revisant i accedint a altres blocs. I la competència 1.4, perquè he justificat la informació recopilada amb la teoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada