dijous, 28 de febrer del 2013




He iniciat aquest blog, per a la assignatura  de reflexió i innovació educativa, la veritat que no tenc molta idea sobre els blogs. Però ara iniciaré una nova etapa amb aquest projecte.

Ara explicaré la meva trajectòria acadèmica, tenc el grau superior d’infantil, en aquest camí ja vaig tenir experiències molt gratificants en el món de l’educació i vaig realitzar les pràctiques del primer cicle una gran experiència plena d’aprenentatges.  Actualment estic estudiant magisteri, ara mateix estic fent  les pràctiques al segon cicle d’educació infantil i és fascinant. Pel que fa a l’experiència laboral, he treballat a una escoleta i he realitzat el període d’adaptació, em van dona l’oportunitat i vaig fer una substitució, va ser una gran experiència.

He iniciat aquest blog per tal de posar-me al dia amb les Tic, ja que si he de ser una mestra hauria d’estar al corrent. Perquè el dia de demà amb els meus alumne utilitzarem aquesta eina.
Les meves expectatives front a aquest blog és iniciar-me i poder ser una experta en aquest camp. En quant a l’assignatura, m’agradaria actuar i millorar en la meva pràctica educativa per enriquir-me i ser una gran professional, i anar construint els meus coneixements.